NÉV:Edgar ,,Scourge,, Bouregard
BECENÉV:Scourge,Hüllő
KOR:413
FAJ:Gyíkember
Magas humanoid gyíkok emberi tulajdonságokkal felruházva.Egy másik dimenzióban úgynevezett ,,Ködben,, élnek,de vannak akik átjöttek az emberi világba.Kedvelik a párás mocsaras területeket,máshol szinte nem is lehet megtalálni őket.Képességeik közé tartozik a környezetükbe való beleolvadás,rendkívüli hajlékonyság és fürgeség és magas intelligenciájuknak köszönhetően könnyen elsajátítanak dolgokat.
FOGLALKOZÁS:Éppen mikor mi
SZÜLETÉSI IDŐ,HELYSZÍN:1607. Szeptember 9. a Köd
ANYA:Eliza
APA:Rex
FELSZERELÉS:Nuku
HOBBI:Mágiákat tanulok.
ÖLTÖZET:a rugalmasabb ruhákat kedvelem így melegítőben szoktam lenni.
TESTALKAT:Vékonyabb testalkat
SZEM:Zöld
HAJ:Barna, majdnem rövid
MAGASSÁG:220 cm
SZEMÉLYISÉG:A maga ura inkább de természetesen fajtája miatt nagyon ravasz is
ÉLETRAJZ:1607-ben születtem a saját világunkban.Már kiskoromban is érdekelt milyen lehet a Ködön kívüli világ,így anyám mindig mesélt róla,mivel ő már járt oda kint.Azt mondta hogy ott olyan lények élnek, kiknek nagyon képességük nincsen pikkely sem borítja őket és mindig tárgyakkal intézik el a dolgaikat.Így amikor már felnőttem eléggé átjöttem az ,,emberek,, világába,hogy eleget tegyek a kíváncsiságomnak.Az évek során egyre jobban hozzászoktam az emberek környezetéhez eltanultam néhány mágikus képességet,de legfőképpen azt,hogy elrejtsem a külsőmet és szabadon tudjak mozogni az emberek között.Rengeteg helyet bejártam,munkákat vállaltam-mondani sem kell nagyon egyszerűek voltak nem is értem mi ebben olyan nehéz-és lassan rájöttem hogy kezd ez így unalmas lenni,mivel más mágikus lényekkel nem találkoztam csak olvastam róluk.Aztán hallottam valamit egy szigetről,ahol rengeteg ,,furcsa,, dolog történik, így elhatároztam, hogy elmegyek oda,mivel biztos voltam benne,hogy mágikus lények vannak ott.Most itt vagyok a szigeten és az erdőben valamint a mocsárban meghúzva magamat figyeltem a helyieket,tervezve a megjelenést.