| Violence háza | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Violence Admin
Hozzászólások száma : 360 Join date : 2010. May. 07.
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:59 pm | |
| //megadom a kezdés lehetőségét. csip-csip// |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:58 pm | |
| // át az emerald plázába? // | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:48 pm | |
| *Beleegyezően csipogtam. Nevetségesen vékonyka volt így a hangom.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:43 pm | |
| *Óvatosan megsimogattam a fejét.*- Akkor mehetünk is igaz? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:24 pm | |
| *A vállára szálltam, és töpörödött fejemet az arcának dörgöltem.* ~Arra mérget vehetsz, hogy nem mész egyedül!~ |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:23 pm | |
| *Néztem, ahogy hirtelen teljesen összement, és egy kicsi főnixként kezd el röpdösni.* - Szuper! Akkor így jöhetsz velem is, ha szeretnél. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:59 pm | |
| *Pár másodpercig elgondolkodva összefontam a karjaimat a mellkasom előtt, majd eszembe jutott valami. Eddig még csak kétszer csináltam ezt, de mind a kétszer sikerült. Koncentráltam és egy pillanat múlva már rigóméretűre zsugorodott főnixként röpködtem.* ~Utcai kimenetel megoldva!~ |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:55 pm | |
| *Felnevettem* - Hát felőlem így is maradhatsz, csak akkor utcára ne menj ki. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:09 pm | |
| - Miért, szerintem így is jól nézek ki! *tárom szét a karjaimat és körbefordulok a köntösben.* - Vagy ez túl feltűnő? |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:54 am | |
| *A felsőbe is belebújtam.* - Na meg neked is kell szerezni majd valahonnan ruhát... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:39 am | |
| *Rögtön irányt váltottam a mélyen dekoltált ruháktól és topoktól a kevésbé kihívó ruhákhoz. Végül egy fekete ujjatlant választottam, ami nem volt annyira merész... de akkor sem örültem volna, ha megbámulják.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:37 am | |
| *Felvettem a nadrágot is.* - Vásárolni, mert a konyhai alapanyagokat tegnap kellő képpen leamortizáltam. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:33 am | |
| *Végignéztem a nadrágokon, majd egy kék, csípőszabású csőfarmernál állapodtam meg.* - Ma merre fele mész a városban? *kérdeztem a felsőkhöz közelítve.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:28 am | |
| *Néztem ahogy egyből a fehérneműs fiókomat támadja le. Mikor megláttam, hogy mit választott elnevettem magam. Majd elvettem tőle, és felvettem a tangát, és a melltartót.* - Rendben, ezek fölé mit vegyek fel? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:25 am | |
| *Bevetettem magam a ruhái közé, és örömmel láttam, hogy tegnap valóban megsemmisítettem az összes férfi cuccot. A fehérneműs fiókkal kezdtem, kujon módjára, szakértői hozzáállással válogatva a bugyik és melltartók között. Végül egy fekete csipkés tanga (ami mintha inkább csak madzagokból állt volna), és egy ugyanilyen anyagú, de szinte áttetsző melltartó mellett voksoltam.* - Ez megfelel? |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:21 am | |
| *Hihetetlenül aranyos volt, ahogy csalódottan nézett rám. Elmosolyodtam, és felálltam az ágyról.* - Na jó, nem. Válassz te valamit nekem! * Oda mentem a gardróbomhoz, és kinyitottam neki az ajtaját, hogy be tudjon bennni, és szét tudjon nézni. Jó pár ruha sorakozott ott.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:17 am | |
| *Csalódottan lebiggyesztettem a szám.* - Biztos? *néztem rá nagy fekete szemekkel.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:15 am | |
| *Gyanakodó szemekkel néztem, hogy most akkor tényleg abba hagyta, vagy csak szivat. * - Fel tudok öltözni egyedül is. Mára egy nem testhez simulós felsőt, és egy laza nadrágot terveztem. * mondom vigyorogva, csak, hogy egy kicsit cukkoljam az elöbbi csikizésért, majd megfogtam a kezét, és oda csúsztam mellé.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:08 am | |
| *Megadóan felemeltem a kezeimet, de továbbra sem sikerült letörölnöm a vigyort a képemről.* - Oké, abbahagytam. *Hátrahajoltam és fölmertem a földről a köntöst, majd magamra kaptam. A kezemet nyújtottam Violence felé.* - Gyere, felöltöztetlek... |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 10:02 am | |
| *Az ágy végéve ültem, és felhúztam magamhoz a lábaimat.* - Márpedig nagyon csikis vagyok, és nem szeretem ha sokat csikiznek! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:56 am | |
| *Vigyorogva a a sarkamra ültem, és úgy figyeltem ahogy menekült.* - Nem gondoltam, hogy ennyire nagyon csikis vagy! |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:48 am | |
| *Örültem, hogy abbahagyta, majd mikor lejjebb csúszott, és harapdálni kezdett, újra nevetésben törtem ki.* - Neeee!!!! * kacagtam, majd előrefele kicsúsztam alóla.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:39 am | |
| *Kuncogva tovább folytattam, tetszett a nevetése. Kihátráltam belőle, majd lejjebb araszoltam, és számat az oldalánál bőrére tapasztva megharapdálta ott, ahol az előbb olyan csiklandós volt.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:36 am | |
| *Mikor rám nehezedett, belesüppedtem a matracba.* - Neee csikizz!!! * elkezdtem ficánkolni alatta, és eltolni a kezét. Nagyon csikis vagyok.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Violence háza | |
| |
|
| |
| Violence háza | |
|