Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:45 pm | |
| *Folytattam a mozgást, amíg el nem élveztem én is. Karjaimmal kinyomtam magam, fejemet hátrahajtottam, és hosszan elnyújtottan felnyögtem. Altestem még jó párszor beremegett, és önkéntelenül döfött előre, majd minden elcsendesült.* |
|
| |
Violence Admin
Hozzászólások száma : 360 Join date : 2010. May. 07.
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:43 pm | |
| *Ahogy lökései egyre hevesebbek lettek, én úgy kerültem egyre közelebb a következő orgazmusomhoz. Testem megremegett, hátamat ívben megfeszítettem, és egy hangos nyögéssel élveztem el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:35 pm | |
| - Tök mindegy... *Már nem igazán tudtam kontrollálni magam, hagytam, hogy a testem csinálj, amit az ösztön diktált. A lökéseim hevesebbek lettek.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:33 pm | |
| -De nem azért, hogy bennem legyél, hanem hogy gyorsabban csináld! *Lélegzetem szaggatottá vált.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:29 pm | |
| *Vigyorogva a nyakába csókoltam.* - Jól hallom? Mégiscsak... könyörögsz... *Löktem egy erősebbet és leheletnyivel ugyan, de növeltem a tempót.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:28 pm | |
| *A dereka köré kulcsoltam a lábaimat. halkan nyöszörögtem alatta.* -Gyorsabban! * nyögtem elhalóan.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:24 pm | |
| - Semmi sem tökéletes... *döftem egyet.* - Majd legközelebb! *Beálltam egy egyenletes, még lassú ritmusra.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:16 pm | |
| *Hangosan felnyögtem, mikor belém hatolt, majd elvigyorodtam.* -Ennyit arról, hogy könyörögnöm kell… | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:14 pm | |
| *Hangosan felnyögtem, könyökömre ereszkedtem és a súlyommal a matracba nyomtam, majd egy lökéssel benne voltam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:12 pm | |
| *Elvigyorodtam, majd mikor hozzám dörgölte magát felnyögtem. Végigkarmoltam a hátát, és belemarkoltam a fenekébe. Viszonoztam neki a dörgölést.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:06 pm | |
| - Volt? *A füléhez hajoltam, és beleduruzsoltam.* - Picinyem, még nincs vége! *Megharaptam a fülcimpáját, kőkemény szerszámomat pedig hozzádörgöltem ott, ahol az előbb a szám volt.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:04 pm | |
| -Nagyon rég volt ilyenben részem. * kapkodva vettem a levegőt* - Nagyon jó volt… | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:56 pm | |
| - Finom... *dörmögtem, és csak akkor hagytam abba, amikor az utolsó hullám is elcsitult.* - Nos? Vélemény? *másztam fölé, arcomon elégedett vigyorral. Szavakkal hazudhat, de a testével nem tud.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:53 pm | |
| *Felemeltem a fejem és ránéztem, láttam, hogy a szemszíne megváltozott, idő közben az enyém színe is megváltozott. Kékből először ametiszt színű lett, majd vörös. Egy hangos nyögéssel élveztem el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:45 pm | |
| *Figyeltem az arcát, s hol véletlenül, hol direkt erősebben megharaptam. A szemem fekete lett.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:44 pm | |
| *Annyira szorítottam a lepedőt, hogy a végén már elszaggattam. Csípőmet önkéntelenül is mozgatni kezdtem, és egyre közelebb kerültem az orgazmushoz.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: +18 Szomb. Május 08, 2010 9:40 pm | |
| *Elégedetten kuncogtam, majd komolyabban hozzáláttam. Nyelvemet ki-be járattam, szívtam és kényeztettem, mintha csak csókolnám. Ajkam és nyelvem egyaránt részt vette benne, egyik kezemmel pedig felnyúltam és a mellét markoltam, közben szabad könyökömre támaszkodtam. Minél tovább csináltam, férfiasságom annál jobban lüktetett a vágytól.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:36 pm | |
| -Egyre több értelme kezd lenni… *hangom rekedtes volt a vágytól.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:34 pm | |
| - Naaa, továbbra sincs értelme az előjátéknak? *Nyelvemmel egyszer gyorsan, szinte alig érintve végignyaltam rajta.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:32 pm | |
| *Sóhajtoztam alatta, belemarkoltam a lepedőbe.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: +18 Szomb. Május 08, 2010 9:29 pm | |
| *Lassan araszoltam a lábai közé, és még akkor is csak a külső dombokat nyalogattam és a fogaimmal karcoltam. Kezeimmel erélyesen masszíroztam combjai belső oldalát, és egyre jobban szétfeszítettem a lábait. Amikor megérkeztem a végállomáshoz, csak az ajkaimmal kényeztettem, a nyelvemet egyelőre nem vetettem be.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:26 pm | |
| *Felemeltem a fejem, és úgy néztem, hogy mit csinál. Néha egy-egy fojtott nyögés hagyta el a számat. Nem volt szokásom azért könyörögni, hogy valakit végre magamban érezhessek. Ami kellett azt elvettem, és nem könyörögtem. Kíváncsi voltam, hogy most hogyan is lesz majd.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:20 pm | |
| - Hmmm, nem baj! Megoldom... *Otthagytam a melleit, és még lejjebb mentem. Elkezdtem ugyanezt a kisded játékot combja belső felével, s közben becsuktam a szemem, hogy az illatokra, a hangokra és az ízekre tudjak koncentrálni. Néha közelebb mentem lágyékához, ott jobban haraptam, majd elhúzódtam, hogy tovább kínozhassam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:16 pm | |
| *Folytottan felnyögtem, mikor megharapdált.* -nem lesz könnyű dolgod, hogy sikítva követeljem… | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:07 pm | |
| *A számba vettem és nyalogatni, szívogatni kezdtem, kezemmel pedig lejjebb siklottam oldalán a combjához, majd a térde alá nyúltam és felhúztam az egyik lábát a derekamhoz.* - Az is lesz! *dörmögtem kicsit megharapdálva a mellbimbót.* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Violence háza | |
| |
|
| |
| Violence háza | |
|