Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Violence háza

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Violence háza - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:10 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Violence
Admin
Violence

Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:58 am

-Van akinek fekete, és van akinek fehér. akit csak úgy megbuktatnak annak fekete lesz, de akitől elvesznek egy számára fontos dolgot, annak megmarad fehér. Ne kérdezd, hogy miért, nem én találtam ki.
*Néztem ahogy vetkőzni kezd*
-Mégis csak repülni fogsz?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:54 am

- Azt hittem, a bukottaknak fekete. Tök jó, mindig tanulok valamit!
*Gondoltam egyet, elvigyorodtam, és elkezdtem kibújni a ruháimból.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:52 am

*Elvettem tőle a tollat.* - Nagyon szép. * mosolyogtam* - Nekem is vannak szárnyaim... csak fehérek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:36 am

*Elnevettem magam.*
- Igen, tudom, és óvatosabbnak kéne lennem.
*A tarkómnál a hajamba túrtam és egy pillanattal később egy skarlát és arany színekben játszó tollat húztam elő. Kimentem az erkélyre, és odaadtam Violence-nek.*
- Ezzel tudsz hívni. Csak engedd szélnek, mondd ki a nevem, és azonnal jövök.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:33 am

*gondolataira elvigyorodtam* - Ugye tudod, hogy belelátok a fejedbe? Kár, pedig megnéztem volna, hogy te hogy növesztesz szárnyakat.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:26 am

- Most nem, már felöltöztem. Talán majd ha újra jövök.
~Tetszik, az nem kifejezés!~
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:25 am

*Én is elmosolyodtam.* - Örülök, hogy tetszik amit látsz! Repülni fogsz?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:21 am

*Engedtem a kísértésnek és újból végigmértem tetőtől talpig. Észbontóan állt neki ez a selyemköntös! Szám önkéntelenül is perverz mosolyra húzódott.*
- Köszönöm a zuhanyt! *Zsebre tettem a kártyát.* - Majd hívlak...
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:19 am

* Hallottam, hogy Reed visszajött a hálószobámba. Megfordultam, és ránéztem. Köntösöm elől lazán megkötöttem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:15 am

*Felöltöztem és kimentem a fürdőszobából. Visszasétáltam a hálóba, mert ott felejtettem a telefonszámot. Viol az erkélyen volt.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:14 am

*A korlátra támaszkodtam, és élveztem ahogy a lágy szellő borzolja a hajamat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:11 am

*A hajam is vizes lett, teljesen eláztattam magam. Az egyik tusfürdővel bedörgöltem a testem, aztán leöblítettem és elzártam a csapot. Kiléptem a fülkéből, majd egy lángot végigvezetve magamon megszáradtam. A hajamat vizesen hagytam. Elég meleg volt odakint, jó esett ilyenkor.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:09 am

*Felvettem a selyem köntösömet, és kimentem az erkélyre. Néztem ahogy a kinti medence vizét ahogy a lágy szellő felborzolja a felszínét*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:05 am

- Vettem!
*Kimentem a hálószobából a fürdőbe, ledobáltam a székre a ruháimat, majd a zuhanyfülkébe léptem és megnyitottam a meleg vizes csapot. A víz pillanatok alatt forró lett és nehéz párafelhő szállt fel.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:00 am

-Persze. Balra a második ajtó a fürdő.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 11:57 pm

*Kimásztam az ágyból, kézbe vettem a cuccaimat, majd visszafordultam Violence-hez.* - Betámadhatok a fürdőbe?
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 11:55 pm

*magamra fúztam a takarót, néztem, ahogy a ruhái után náz.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 11:54 pm

- Kösz! *Felültem, és a ruháim után néztem. Kissé hányatott sorsra jutottan hevertek a padlón.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 11:52 pm

-Benne vagyok! * mosolyodtam el, majd elővettem egy névjegy kártyát, amin csak egy telefon szám volt.* - Ezen elérsz.*oda adtam neki a kártyát*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 11:49 pm

- Ismétlés valamikor?
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 11:00 pm

*szemem színe újra a normális kék lett.* - Szerintem is jó volt..
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 10:59 pm

- Á, még bírnék párat... *Oldalra fordítottam a fejem és ránéztem.* - Ez tényleg jó volt.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 10:58 pm

*Sikerült rendeznem a légzésemet.* - Csak nem kifáradtál?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 10:51 pm

*Szaporán lélegezve csúsztam ki belőle, majd gördültem mellé, s fordultam hanyatt. A plafont bámultam, mert ahhoz nem kellett semmilyen mozdulatot tennem.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 10:50 pm

*Néztem ahogyí ő is átéli az orgazmust. Vigyorogtam, légzésem még ziháló volt, próbáltam rendezni.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 9 Icon_minitime

Violence háza
Vissza az elejére 
9 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Destiny háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: