Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:17 am | |
| - Mesés volt, köszönöm! *Nem tartottam tovább a súlyomat, hanem ránehezedtem és belenyomtam a matracba, majd csiklandozva végigsimítottam az oldalán.* |
|
| |
Violence Admin
Hozzászólások száma : 360 Join date : 2010. May. 07.
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:12 am | |
| -Örülök, hogy ízlett! * mosolyodtam el.* - Na, eléggé megdolgoztalak? Vagy megint sikerült elkapkodnom? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:10 am | |
| *Azt hiszem ez volt életem leghosszabb és legkielégítőbb orgazmusa. Finoman oldalra fordítottam a fejét, és megcsókoltam, továbbra is hozzádörgölőzve.* - Hmmm... finom volt... a reggeli... *doromboltam zihálva, és a nyakába szuszogtam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 9:02 am | |
| *Mikor elélvezett, újra felértem a csúcsra, így együtt lovagoltuk meg a gyönyör hullámait. Légzésem ziháló volt, szinte kapkodva szedtem a levegőt. * | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:52 am | |
| *Erősen a fenekébe markoltam, amikor elélvezett, de én még nem elégültem ki. Pózt váltva először hanyatt döntöttem, majd a hasára fordítottam, és úgy is belé hatoltam. Mozgás közben a hátát csókoltam, és súroltam a fogaimmal, s míg egyik kezemmel támaszkodtam, addig a másikkal egyik mellét masszíroztam. Mellkasom a hátához tapadt, arcomat a tarkójába fúrtam, és egy hosszú elhaló nyögéssel értem a csúcsra.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:39 am | |
| *Mind a ketten egyre közelebb kerültünk az orgazmushoz. Körmeimet a vállaiba vájva, hangos nyögéssel élveztem el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:35 am | |
| *A testünk egyre gyorsabban és hevesebben csapódott egymáshoz, minden egyes másodperccel közelebb kerültem az orgazmushoz, és nem csak én. A kéjes hangok és a pikáns illatok elbódítottak, esküszöm, azt se vettem volna zokon, hogyha itt helyben végleg megöl, annyira élveztem.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:29 am | |
| -Az érzés kölcsönös! * mondtam, és már le is csapott a számra. Szenvedélyesen csókoltam, majd keményen lovagolni kezdtem rajta. Ajkaitól elszakadtam, hogy valamivel több levegőhöz tudjak jutni, légzésem szaggatott volt, és ziháló.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:12 am | |
| *A szemem fekete lett, s amint benne voltam, elengedtem a támlát, ülő helyzetbe löktem magam, és a fenekébe markolva még közelebb húztam, még jobban elmerültem benne, miközben ösztönösen löktem párat.* - Megőrjítesz! *duruzsoltam a fülébe, és utána azonnal lecsaptam a szájára.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:08 am | |
| *Mikor éreztem, hogy már nagyon közel van az orgazmushoz abba hagytam amit eddig csináltam. Hagytam neki egy kis időt, majd feljebb csúsztam rajta, a mellkasára támaszkodtam, és beleültem férfiasságába. Hangosan felnyögtem, mikor megéreztem magamban.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 8:01 am | |
| *A mellkasom vadul hullámzott, hangos, férfias nyögéseimet már egyáltalán nem tudtam tompítani, s ha a forró, nedves érintés valamint a szívogatás nem lett volna elég, a látvány mindent betetőzött. Úgy szorítottam a fejtámlát, hogy az keservesen nyöszörögni kezdett. Úgy éreztem, ha most Viol abba hagyja, abba beleőrülök, bár az sem járt sokkal különb eredménnyel, ha folytatja.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 7:53 am | |
| - Fogd meg az fejtámlát! * doromboltam bele a bőrébe, mert hallottam a gondolatait, hogy már ennyitől is kikészült... Mikor megtette amire kértem forró, nedves ajkaim közé vettem férfiasságát, és nyalogatni, szívogatni kezdtem.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 7:41 am | |
| *Szorosan összezártam az állkapcsom, és fojtottan felnyögtem. Piszkosul élveztem, és ezt mi sem bizonyította jobban, minthogy a csípőm önkéntelenül megrándult - nem is egyszer. Lehet, hogy még se volt olyan jó ötlet "kínzásra" biztatni?* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 6:57 am | |
| * Izmos hasán minden egyes kockát megcsókoltam, majd nyelvem végighúztam merev falloszán. Kezemmel belső combját simogattam, változó erősséggel.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 6:38 am | |
| *Nem tudtam és nem is akartam letörölni a képemről a vigyort, egyszerűen csak élveztem, amit velem művelt. Éreztem, hogy a testem ismét felforrósodott, férfiasságom pedig kőkemény lett.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 6:33 am | |
| *Elmosolyodtam.* - Igyekezni fogok, nem elkapkodni…* doromboltam a fülébe, és bele is csókoltam, majd lejjebb haladtam a nyakára, mellkasára. Csókolgattam, és harapdáltam, közben csípőmmel az övéhez dörgölőztem. Kezeim hol felső testén, hol pedig a combján barangoltak.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 5:24 am | |
| *Kéjesen elvigyorodtam, majd megragadt, és magammal húzva a hátamra gördültem, így ő volt felül.* - Akkor ha kérhetném, dolgozz meg, angyalom! |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 5:17 am | |
| -Bezony... * suttogtam a bőrébe.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 5:12 am | |
| - Hmmm, menedékjog? *kérdeztem kuncogva, s beleborzongva a nyakcsókba.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 4:57 am | |
| *Kezemmel a köntöse övéhez nyúltam, és kioldottam, majd levettem róla. Csókoltam a száját, majd belecsókoltam a nyakába.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 4:44 am | |
| *Térdem automatikusan siklott a combjai közé, és nyomott hozzá. Kicsit jobban odafordultam, és arra a könyökömre támaszkodtam, amelyik alkarom a feje alatt volt. A másik kezemet végighúztam az oldalán.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 4:40 am | |
| *Hozzá simultam, és viszonoztam csókját, nyelvemmel az ő nyelvét masszíroztam. Egyik kezem végighúztam a mellkasán.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 4:30 am | |
| *Elmosolyodtam, majd közelebb hajoltam hozzá, és mélyen megcsókoltam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 4:27 am | |
| -Nem fog visszajönni senki sem értük. Meg amúgy is már ideje volt, hogy megszabaduljak tőlük. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 15, 2010 4:11 am | |
| *Dehogy nem. Ki akartam sajátítani, jobban mondva ez a késztetés még mindig megvan. Be kellett ismernem legalább magamnak, hogy már nem szimplán vonzónak találtam, hanem egyenesen ragaszkodtam hozzá. Ezt viszont nem erőltethetem rá...* - Ha esetleg visszajönne valaki a sajátjáért, majd veszek neki újat *mondtam könnyednek szánt hangon.* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Violence háza | |
| |
|
| |
| Violence háza | |
|