Szerző | Üzenet |
---|
Violence Admin
Hozzászólások száma : 360 Join date : 2010. May. 07.
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:05 pm | |
| -Jól hangzik! *doromboltam, és a hátamat ívben megfeszítettem.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:01 pm | |
| - Addig foglak izgatni *leheltem a másik mellbimbójára* - amíg már sikítva nem követeled, hogy a farkam is benned legyen! *Körbenyaltam a rózsaszín csúcsot, majd ajkaimmal alig érintve megcirógattam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:59 pm | |
| *Mosolyogva néztem, hogy mit csinál. Eddig tetszett a dolog. nagyon is.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:57 pm | |
| *Először csak az oldalamra fordultam, majd négykézláb fölé magasodtam. Eleinte a nyakát csókolgattam, csipkedtem a fogaimmal, majd lejjebb vándoroltam. Elidőztem a kulcscsontjánál, közben az egyik mellét már a kezemmel masszíroztam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:54 pm | |
| -Na akkor lássuk, hogy mit tudsz! *vigyorodtam el, és a hátamra feküdtem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:51 pm | |
| - Csak a vége? *vigyorodtam el.* - Látszik, hogy még nem voltál velem! |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:50 pm | |
| -Minek elhúzni a dolgot, mikor csak a vége a lényeg? * légzésem ziháló volt. Kioldoztam a kezeit, és leszálltam róla, elnyúltam mellette az ágyon* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:47 pm | |
| *Még egy lökés, és én is elmentem.* - Látom... a villámmeneteket... kedveled... *szedtem gyorsan a levegőt.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:45 pm | |
| *Éreztem, hogy nem csak ő, de én is egyre közelebb kerülök az orgazmushoz. Nem kellett sok idő, hogy elérjem. Egy hangos nyögéssel élveztem el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:43 pm | |
| *Felnyögtem, és hátrafeszítettem a fejem, majd ismét ránéztem. Egyre közelebb értem a végéhez...* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:41 pm | |
| *Testünk ütemesen csapódott össze, Erősen végigkarmoltam a felsőtestét.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: +18 Szomb. Május 08, 2010 8:36 pm | |
| *Nem szőrözött az előjátékkal, de nem zavartattam magam, már elég merev voltam ott lent. Csípőm mozgását az övéhez igazítottam, és erőseket döftem fölfelé.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:32 pm | |
| * Buja mosolyra húztam a számat, majd párszor megütögettem a pálcával a testét. Eltettem a pálcát, és megnéztem, hogy mivel is játszadozhatnék még, majd a testén is végignéztem. Végül is úgy döntöttem, hogy most mást nem veszek elő, pedig, még jónéhány játékszerem volt. Levettem a tangámat, és újra a fölé másztam, és magamba fogadtam. Keményen lovagolni kezdtem rajta* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 8:19 pm | |
| *Összerándultam az érintéstől, a bilincsek a csuklómba vájtak.* - Hmmm, szerintem te még mindig túlöltözött vagy! *legeltettem rajta a tekintetem.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 10:05 am | |
| * Elkezdtem bontani a nadrágja derekát, majd az alsó nadrágjával együtt levettem róla. Levettem magamról is a nadrágot, és már csak fehérnemű volt rajtam. Felkeltem, és az éjjeli szekrényamből kihalásztam egy lovaglós pálcát. Végighúztam a végét a testén.*
// Jó éjt! // | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:57 am | |
| *Mosolyogva felvontam a szemöldökömet, és löktem egyet fölfelé a csípőmmel.* - Hajrá, kislány!
//Mentem aludni, holnap folytatjuk! Csáó!// |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:55 am | |
| -Majd meglátjuk, hogy mit gondolsz utánna! *Egy mozdolattal lekaptam magamról a felsőmet, és ráültem a csípőjére. Elnyúltam az éjjeli szekrényemhez, és két bilincset vettem elő. Az egyik kezét a fejtámla egyik oldalához bilincseltem, a másikat a másik oldalhoz.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:51 am | |
| *Nem finomkodott, ami kifejezetten tetszett, és vigyorra húztam a számat.* ~Hmmm... Ez ízleni fog!~ |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:50 am | |
| -Rendben! * vigyorodtam el, majd hozzá dörgölőztem, és belecsókoltam a nyakába. Egy erőteljes mozdulattal lelöktem az ágyamra.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:45 am | |
| - Hölgyeké az elsőbbség! *somolygok a szemébe nézve, és megmarkolom a fenekét.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:44 am | |
| -Akkor neked nem nagyon fog tetszeni, ahogy én szeretem. Imádok irányítani. *finoman végigkarmoltam a hasfalát.* - Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit is tudok, akkor végig én fogok irányítani. De mivel én is kíváncsi vagyok, hogy te mit tudsz, lehet, hogy kettő menet lesz... Akarod kezdeni te? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:38 am | |
| - Mit szólnál ha felesben menne? Kíváncsi vagyok, hogy mit tudsz, de nem bírom, ha nem irányíthatok. *Kezeimet végighúztam az oldalán.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:37 am | |
| -Köszönöm. * Néztem ahogy leveszi a felsőjét. oda mentem hozzá, és hozzá simultam.* - Kinek a játékszabályai szerint játszunk? * doromboltam a fülébe* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:32 am | |
| - Egy hadosztály elférne itt... *Bementem utána, és becsuktam az ajtót. A hálószobát sem lehetett kicsinek nevezni, ráadásul az egyik fal nagy részét ablak tette ki, meg egy erkélyre vezető ajtó.* - Nem semmi! *mondtam elismerően, és levettem fehér izompólómat.* - Na, de lássuk a medvét! |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szomb. Május 08, 2010 9:30 am | |
| -Egyedül lakok. *mosolyodtam el, majd bementem a hálószobámba.* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Violence háza | |
| |
|
| |
| Violence háza | |
|