Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Violence háza

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Violence háza - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:10 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:53 am

- Valami olyasmi... *dörmögtem nyúzottan, majd fogtam a tejszínhabot, és az első nyomással sikerült magam mellkason lőni.* - Basszuskulcs már!
Violence
Admin
Violence

Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:45 am

-Rosszul aludtál? * kérdeztem, miközben elővettem még egy bögrét és töltöttem neki kávét, letettem elé, és oda toltam neki a tejszínt, és a cukrot is, majd visszaültem a székemre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:35 am

- Most igen! *dobtam le magam az egyik székre, majd kezemet a szám elé téve nagyot ásítottam.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:34 am

*Az egyik széken ültem, és a kávémat kavargattam.* - Reggelt! Kérsz kávét?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:25 am

*Fáradtan megmostam az arcomat, majd a hajamba túrtam és két maréknyi toll maradt utána a kezemben.*
- Egyre jobb... *Megtöröltem az arcomat, és kislattyogtam, vállamra dobva izompólómat.* - 'Reggelt! *köszöntem a konyhába lépve.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:22 am

*Nem tudom, mikor ébredhettem fel, nem néztem meg az órát. Kikászákódtam az ágyból, belebújtam a selyem köntösömbe, és lementem a konyhába kávét csinálni.*

// okés Very Happy //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:19 am

*Reggel*

*Sikerült a földön ébrednem. Arra viszont nem emlékeztem, hogy mikor estem le.*

//Hogy haladjon az idő! Razz//
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:17 am

*szinte teljesen mozdulatlanul szunyáltam.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:13 am

*Nem kellett hozzá sok idő, hogy elaludjak.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:07 am

* Nagy nehezen sikerült elaludnom, majd úgy aludtam mint akit fejbe vágtak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:04 am

*Gyorsan végeztem, majd fölmentem az emeletre, és szinte úgy zuhantam be az ágyba. Sajnos nagyon is jól tudtam már, hogy az ilyen fokú fáradtság minek az előjele.*
- Nagyszerű... *morogtam a párnába.*
*Kicsi volt az ágy. A lábfejem lelógott...*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 4:00 am

* Mikor elment lekapcsoltam a villanyt, és bementem a háló szobámba, azon keresztül pedig a saját fürdőszobámba. Az ajtókat csuktam magam után. Lezuhanyoztam, majd felvettem a hálóingemet, és mentem az ágyamba szunyálni, bár még egy darabig nem aludtam el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 3:52 am

- Hálás köszönet! *hajtottam fejet, közben ökölbe szorítottam azt a kezemet, amiben a láng volt, így az eltűnt. A mondott irányba elindultam a fürdőszobába, majd becsuktam magam után az ajtót.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 3:46 am

*Beütöttem a biztonsági kódot, és bementem s házba. Az éjszakai látásom, nekem sem volt tökéletes, de mivel tudtam, hogy mi merre van, így vakon is tudtam közlekedni, anélkül, hogy bárminek is neki mentem vona. Most mégis felkapcsoltam a lámpát.* - Persze nyugodtan. Az a vendég fürdő, szóval annyit tollászkodsz bent amennyit szeretnél. A konyha ott van. * mutattam a tőlünk balra lévő ajtóra.* - Ott van, ha megéheznél, a vendégszoba pedig az emeleten, a harmadik ajtó balra.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Tengerparti party folytatása! New Game!   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 3:36 am

*Megvártam, amíg beütötte a biztonsági kódot, belépett a házba, aztán utána én is bementem. Eléggé sötét volt már, részemről villanyt kapcsolni nem akartam, az éjszakai látásom viszont nem volt annyira fejlett. Egy lángot hívtam a tenyerembe, s azt magam előtt tartva világítottam.*
- Ha nem gond, megint szeretném majd elfoglalni egy kis időre a fürdőszobádat.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:33 am

*Nagy szemekkel néztem ahogy teljesen átalakult. Nem semmi mutatvány volt. néztem ahogy elrepül, majd mikor teljesen eltűnt a szemem elől a tollal a kezemben vissza mentem a házba.*

// Én köszi! //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:29 am

- Hely kell hozzá! *kiáltottam vissza.*
*A csontjaim eltörtek, összeforrtak, az egész testem megnőtt, bőröm alól tollak törtek elő, a farcsontom megnyúlt és hosszú, tollakkal díszített farkam nőtt. Fejem formája is megváltozott, nyakam is hosszabb lett, a ruhagombócom pedig kiesett szárnnyá vált karom alól. Után repültem,karmaimmal elkaptam, majd magasabbra emelkedtem. Utoljára visszapillantottam az erkélyre, rikoltottam, és elszálltam.*

//Köszönöm a játékot!//
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:26 am

-Azt hittem, hogy ennél kicsit látványosabb lesz az átváltozásod... * mosolyogva néztem ahogy elrugaszkodik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:20 am

- Meglesz! *bólintottam, majd elengedtem, és a korláthoz léptem, és elrugaszkodtam.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:18 am

*Mikor felemelte a fejemet a szemeibe néztem.* -Rendben, szólok, te meg, ha kellek hívj! * elmosolyodtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:12 am

*A hajam addigra már vörös és arany színben játszott, ráadásul inkább voltak tollaim, mint tincseim. Mutatóujjam az álla alá nyúltam, és kissé megemeltem a fejét, hogy a szemembe nézzen. Alkarom külső oldalán is feltűntek a tollak.*
- Mondtam. Ha bármikor kellek, csak szólj!
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:08 am

-Tömören összefoglalom. Volt akkor valakim, nagyon fontos volt nekem, és mikor vele voltam, megölték az egyik védencemet. ezért megbuktattak, és megölték azt a férfit is. * a végére elcsuklott a hangom. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:05 am

*Összegyűrtem a ruháimat egy csomóba.*
- Csak ha akarod.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:04 am

-Igen, közre játszott abban, hogy megbuktam. Elmondjam, hogy mi volt? * végignéztem csupasz tetén*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:00 am

- Aha! *bólintottam, és miután levettem a felsőmet a gatyámat is letoltam.* - Fontos dolgot? Amiatt a fontos dolog miatt buktál meg?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 8 Icon_minitime

Violence háza
Vissza az elejére 
8 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Destiny háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: