Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:53 am | |
| - Valami olyasmi... *dörmögtem nyúzottan, majd fogtam a tejszínhabot, és az első nyomással sikerült magam mellkason lőni.* - Basszuskulcs már! |
|
| |
Violence Admin
Hozzászólások száma : 360 Join date : 2010. May. 07.
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:45 am | |
| -Rosszul aludtál? * kérdeztem, miközben elővettem még egy bögrét és töltöttem neki kávét, letettem elé, és oda toltam neki a tejszínt, és a cukrot is, majd visszaültem a székemre.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:35 am | |
| - Most igen! *dobtam le magam az egyik székre, majd kezemet a szám elé téve nagyot ásítottam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:34 am | |
| *Az egyik széken ültem, és a kávémat kavargattam.* - Reggelt! Kérsz kávét? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:25 am | |
| *Fáradtan megmostam az arcomat, majd a hajamba túrtam és két maréknyi toll maradt utána a kezemben.* - Egyre jobb... *Megtöröltem az arcomat, és kislattyogtam, vállamra dobva izompólómat.* - 'Reggelt! *köszöntem a konyhába lépve.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:22 am | |
| *Nem tudom, mikor ébredhettem fel, nem néztem meg az órát. Kikászákódtam az ágyból, belebújtam a selyem köntösömbe, és lementem a konyhába kávét csinálni.* // okés // | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:19 am | |
| *Reggel* *Sikerült a földön ébrednem. Arra viszont nem emlékeztem, hogy mikor estem le.* //Hogy haladjon az idő! // |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:17 am | |
| *szinte teljesen mozdulatlanul szunyáltam.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:13 am | |
| *Nem kellett hozzá sok idő, hogy elaludjak.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:07 am | |
| * Nagy nehezen sikerült elaludnom, majd úgy aludtam mint akit fejbe vágtak.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:04 am | |
| *Gyorsan végeztem, majd fölmentem az emeletre, és szinte úgy zuhantam be az ágyba. Sajnos nagyon is jól tudtam már, hogy az ilyen fokú fáradtság minek az előjele.* - Nagyszerű... *morogtam a párnába.* *Kicsi volt az ágy. A lábfejem lelógott...* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 4:00 am | |
| * Mikor elment lekapcsoltam a villanyt, és bementem a háló szobámba, azon keresztül pedig a saját fürdőszobámba. Az ajtókat csuktam magam után. Lezuhanyoztam, majd felvettem a hálóingemet, és mentem az ágyamba szunyálni, bár még egy darabig nem aludtam el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 3:52 am | |
| - Hálás köszönet! *hajtottam fejet, közben ökölbe szorítottam azt a kezemet, amiben a láng volt, így az eltűnt. A mondott irányba elindultam a fürdőszobába, majd becsuktam magam után az ajtót.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Szer. Május 12, 2010 3:46 am | |
| *Beütöttem a biztonsági kódot, és bementem s házba. Az éjszakai látásom, nekem sem volt tökéletes, de mivel tudtam, hogy mi merre van, így vakon is tudtam közlekedni, anélkül, hogy bárminek is neki mentem vona. Most mégis felkapcsoltam a lámpát.* - Persze nyugodtan. Az a vendég fürdő, szóval annyit tollászkodsz bent amennyit szeretnél. A konyha ott van. * mutattam a tőlünk balra lévő ajtóra.* - Ott van, ha megéheznél, a vendégszoba pedig az emeleten, a harmadik ajtó balra. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Tengerparti party folytatása! New Game! Szer. Május 12, 2010 3:36 am | |
| *Megvártam, amíg beütötte a biztonsági kódot, belépett a házba, aztán utána én is bementem. Eléggé sötét volt már, részemről villanyt kapcsolni nem akartam, az éjszakai látásom viszont nem volt annyira fejlett. Egy lángot hívtam a tenyerembe, s azt magam előtt tartva világítottam.* - Ha nem gond, megint szeretném majd elfoglalni egy kis időre a fürdőszobádat. |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:33 am | |
| *Nagy szemekkel néztem ahogy teljesen átalakult. Nem semmi mutatvány volt. néztem ahogy elrepül, majd mikor teljesen eltűnt a szemem elől a tollal a kezemben vissza mentem a házba.*
// Én köszi! // | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:29 am | |
| - Hely kell hozzá! *kiáltottam vissza.* *A csontjaim eltörtek, összeforrtak, az egész testem megnőtt, bőröm alól tollak törtek elő, a farcsontom megnyúlt és hosszú, tollakkal díszített farkam nőtt. Fejem formája is megváltozott, nyakam is hosszabb lett, a ruhagombócom pedig kiesett szárnnyá vált karom alól. Után repültem,karmaimmal elkaptam, majd magasabbra emelkedtem. Utoljára visszapillantottam az erkélyre, rikoltottam, és elszálltam.*
//Köszönöm a játékot!// |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:26 am | |
| -Azt hittem, hogy ennél kicsit látványosabb lesz az átváltozásod... * mosolyogva néztem ahogy elrugaszkodik.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:20 am | |
| - Meglesz! *bólintottam, majd elengedtem, és a korláthoz léptem, és elrugaszkodtam.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:18 am | |
| *Mikor felemelte a fejemet a szemeibe néztem.* -Rendben, szólok, te meg, ha kellek hívj! * elmosolyodtam* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:12 am | |
| *A hajam addigra már vörös és arany színben játszott, ráadásul inkább voltak tollaim, mint tincseim. Mutatóujjam az álla alá nyúltam, és kissé megemeltem a fejét, hogy a szemembe nézzen. Alkarom külső oldalán is feltűntek a tollak.* - Mondtam. Ha bármikor kellek, csak szólj! |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:08 am | |
| -Tömören összefoglalom. Volt akkor valakim, nagyon fontos volt nekem, és mikor vele voltam, megölték az egyik védencemet. ezért megbuktattak, és megölték azt a férfit is. * a végére elcsuklott a hangom. * | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:05 am | |
| *Összegyűrtem a ruháimat egy csomóba.* - Csak ha akarod. |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:04 am | |
| -Igen, közre játszott abban, hogy megbuktam. Elmondjam, hogy mi volt? * végignéztem csupasz tetén* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Vas. Május 09, 2010 1:00 am | |
| - Aha! *bólintottam, és miután levettem a felsőmet a gatyámat is letoltam.* - Fontos dolgot? Amiatt a fontos dolog miatt buktál meg? |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Violence háza | |
| |
|
| |
| Violence háza | |
|