Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Violence háza

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Violence háza - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:10 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Violence
Admin
Violence

Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 3:39 am

*Apró csókot adtam a vállára. * - Örülök, hogy jobban vagy! * suttogtam bele a bőrébe.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 3:21 am

*A tarkójánál a hajába túrtam, arcomat a dús tincsekbe temettem és mélyen belélegeztem az illatát.*
- Hmmm... az jó lesz... *mondtam szinte dorombolva, s egyre kevésbé mozgattam a csípőmet. Jól esett, hogy a hátamat simogatta. Megnyugtatott és ellazított.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 3:14 am

*Élveztem, hogy nem csusszant ki belőlem, hanem lassabban tovább folytatta a mozgást. Átöleltem, majd lustán simogatni kezdtem a hátát. Ziháló légzésem próbáltam rendezni. *
-Megszoktam már, hogy az elejét mindig elsietem… Rossz szokás… * súgtam neki.* - Majd máskor próbálok, nem kapkodni...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 2:18 am

*Kifejezetten izgató volt, ahogy a vállamba mélyesztette körmeit, miközben ziháló lélegzettel hagytam elnyúlni a gyönyör utolsó hullámait is. Fejemet a vállára hajtottam, de még nem csúsztam ki belőle. Megszokásból, és valamiféle levezetésképpen még folytattam a mozgást, ám ez már lassú volt, és inkább simogató, semmint erőteljes.*
- Megint... elkapkodtad... *suttogtam ajkaimmal az állkapcsát cirógatva.* - Élvezd ki... hogy micsoda hatalom... ha valakinek a vágya... csak a te kezedben van...
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 1:59 am

*Kéjesen nyöszörögtem, majd mikor közénk nyúlt, és még jobban izgatni kezdett átéltem az orgazmust. Kicsi körmeim a vállába vájva, hangos nyögéssel élveztem el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 10:42 pm

- Soha... *morogtam halkan, majd lassan végignyaltam a mellei között, a torkába csókoltam, onnan pedig utam ismét a szájához vitt. a pult tényleg jó ötlet volt. Egy kezemmel a derekánál tartottam egy helyben, a másikkal pedig úgy döntöttem, hogy még tovább fokozom az őrületet. Lenyúltam kettőnk közé, és két ujjal tovább ingereltem szeméremajkait. Ez viszont már nekem is betett, és néhány lökést követően el is élveztem.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 11:02 am

*Beleborzongtam érintéseibe, és csókjaiba. Hihetetlenül élveztem a dolgot. Éreztem, hogy a teste egyre jobban melegedik fel.*
- Hűtsd le magad egy kicsit, mert ha így folytatod a melegedést, meg fogsz égetni!
* mondtam neki rekedtes hangon. Felnyögtem, mikor kényeztetni kezdte a melleimet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 9:37 am

*Megint megcsókoltam és mozogni kezdtem, a lökéseim hosszúak voltak, erősek. Szinte beleborzongtam a közelségébe, a bőröm szinte lángolt, forró volt mindenütt. Minden feszültségem elmúlt, mintha sose lett volna. Hátradöntöttem kissé, miközben mozogtam, számmal a mellét kínozva kényeztettem. A mellbimbója hegyes lett az izgalomtól.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 8:40 am

*Felnyögtem, mikor hozzám dörgölőzött. Belecsókoltam a nyakába, majd finoman csipkedni kezdtem a bőrét, közben megszabadítottam a nadrágjától. Lenyúltam közénk, és rámarkoltam férfiasságára. Párszor végighúztam rajta a kezemet, majd már nedves bejáratomhoz igazítottam, belemarkoltam a fenekébe, és közelebb húztam magamhoz, hogy elmerüljön bennem. Felnyögtem, mikor megéreztem magamban.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 7:53 am

*Belenyögtem a csókba, és hevesen viszonoztam, nyelvem az övére talált, ágyékomat az övéhez nyomtam, és amennyire csak lehetett hozzádörgölőztem. Megmarkoltam a fenekét és még közelebb vontam, majd a fején átbújtattam a kurta kis hálóinget.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 7:17 am

*Csípőjét átkulcsoltam a lábaimmal. Érzelmi kötődést akar? Örülhet, mert kezd alakulni… Megfogtam az állát és magam felé fordítottam, majd megcsókoltam. Két kézzel finoman végigkarmoltam a hátát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: +16   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:39 am

*Abban a pillanatban erekcióm lett. Habozás nélkül felálltam az asztaltól, és odaléptem, majd többször végignéztem rajta. Hirtelen azt se tudtam, hol kezdjem, a kezem viszont nagyjából igen. Többször is végigsimítottam a combján, hol erősebben, hol gyengédebben, de mindig közelebb jutva az ágyékához. Ha tudok a részéről valamiféle érzelmi kötődést is, egész biztosan letámadtam volna a száját, így viszont csak a fülcimpáját harapdáltam.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:36 am

*Fölálltam a székről, és elpakoltam a pultról a kávés cuccokat. Reednek háttal kioldottam a köntösöm övét, és engedtem, hogy a köntös lehulljon rólam. Alatta egy mélykék, csipkés selyem hálóing volt, ami épp hogy csak fenék alá ért. A vállam fölött rá sandítottam, majd felé fordultam, és felültem a pultra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:27 am

- Válassz, megyek utánad!
*Már képtelen voltam nem őt bámulni.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:26 am

-Renden. Egyéb óhaj, sóhaj, hogy hol szeretnéd? Pult, medence, kád, ágy…?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:17 am

*Alig akartam elhinni, hogy tényleg segíteni akart. A hangom rettenetesen rekedt volt és ezen a többszöri torokköszörülés sem segített.*
- Szex...
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:15 am

-kérdezem másképp. Tudok segíteni valamit, hogy ne legyél ennyire ideges? *tekintetemmel az arcát fürkésztem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:09 am

*A szemem alig észrevehetően megrebbent, megszólalni, tagadni nem tudtam, de bólintani se. Ültem inkább és bámultam a kávésbögrét.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 6:07 am

*látszott rajta, hogy nagyon ideges, na meg hallottam is a gondolatait.*
- A szex segítene abban, hogy lenyugodj?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 5:55 am

*Idegesen járt a lábam az asztal alatt, a hangulatom az ásó béka seggét verte, és mindez egy rutin miatt! Nagyszerű! Pillantásom Violra tévedt, és magamban átkoztam azt a köntöst, amiért rajta volt és takarta a testét... Sürgősen el kell tűnnöm a közeléből!*
~A védenced!~
*Egyre jobb...*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 5:34 am

*kicsit meglepett, hogy így válaszolt, bár ha én készülnék újjá születni, valószínűséggel, én is ilyen hangulatban lennék. Mázli, hogy nekem nem kell ilyesmiken átesnem.* - Jó, semmi gond.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 5:15 am

- Még csak az kéne hogy ne! *vakkantottam oda válaszképp, majd rögtön utána legszívesebben elharaptam volna a nyelvem.* - Bocs, nem akartam bunkó lenni...
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 5:11 am

-És? Nem újra fogsz születni, vagy valami hasonló? * vontam fel a szemöldökömet. A főnix dolgokban nem vagyok jártas, hisz ő az első akivel találkoztam a fajból. Előtte, meg csak szófoszlányokat hallottam róluk.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 5:07 am

*Kissé ingerült mozdulatokkal töröltem le magam, majd inkább hagytam a tejszínt a csudába, és belekortyoltam a kávéba. Kifejezetten jól esett! Egy darabig agyaltam azon, hogy hogyan és mennyit mondjak neki.*
- Estére már egy aggastyán leszek.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitimeSzer. Május 12, 2010 5:01 am

*Adtam neki egy konyharuhát, amivel letörölheti magáról a tejszínt.* - Mi az? ~ egy szimpla rossz alvástól nem esz ilyen morcos az ember…~
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 7 Icon_minitime

Violence háza
Vissza az elejére 
7 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Destiny háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: