Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Pént. Május 14, 2010 2:29 am | |
| - Csinálhatnám mással? *vontam fel a szemöldököm.* - Persze, mert amíg én nő után kajtatok, addig te biztos itt fogsz ülni nyugodtan, azt várva, hogy visszaérjek, és csak a kíséretemben indulsz majd útnak. Egyébként meg, momentán miért is probléma, hogy hallom a gondolataidat? |
|
| |
Violence Admin
Hozzászólások száma : 360 Join date : 2010. May. 07.
| Tárgy: Re: Violence háza Pént. Május 14, 2010 2:19 am | |
| -Te is csinálhatnád mással... Meg, ajj... *sóhajtottam föl.* - ugyebár mindig belelátsz a fejembe... ez így nem jó! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:32 am | |
| *Azonnal kinyitottam a szemem.* - Akkor életem legnagyobb maszturbáló-korszaka köszöntene be és... Jah, te meg akkor mással csinálnád, ahaaa! *Na, igen, hűségesküről itt szó sincs.* - Nem jelentkezek majd be gyertyatartónak, ne aggódj, sőt, a szobában sem leszek. Csak a közelben... *Csupa móka és kacagás lesz...* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:27 am | |
| *Újra felnevettem. * - Az előbb kaptál meg... és különben is, mi van ha többször, nem is kaphatsz meg? * húzom egy kicsit az agyát.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:23 am | |
| - A francba... na, várj! *Eltűnt a rúd, és tánc helyett sztriptizelni kezdett. Ahhoz nem kellett segédeszköz a ruhákon kívül, ráadásul még csábosan is riszálta magát, én pedig tudatosítottam magamban, hogy kifejezetten perverz vagyok.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:10 am | |
| *Felnevettem, mikor megláttam a gondolatait.* - Hát pechedre, nincs táncos rudam. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:07 am | |
| - Oké, oké, szemkötőt veszek! *Becsukom a szemem.* - Hmmm, igazad van, így még jobb! *Elképzeltem hogyan rúd-táncolna. Ha már estére úgyis egy vén trotty leszek, hadd élvezzem még ki a fiatalságom!* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:05 am | |
| -Héé! Tudtommal nem vagy ragadozó, szóval ne nézegess úgy, mintha meg akarnál enni ebédre! * vigyorodtam el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 9:01 am | |
| - Hááát, kevesebbet is el tudnék képzelni, de egyelőre megteszi *dőltem hátra a széken, és úgy néztem végig rajta, mintha egy főfogás lenne.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:59 am | |
| -Oké! * vigyorogtam rá, majd mentem öltözni. Egy toppban, és egy rövidnadrágban jöttem vissza.* - Na ez jó lesz? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:55 am | |
| - Nem kell túlöltözni! *szóltam utána, kaján vigyorral a képemen.* - Meleg időt mondtak mára... |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:51 am | |
| -Rendben. * végignéztem magamon.* - Azt hiszem, megyek és felöltözök rendesen. * mosolyodtam el, majd felkaptam a földről a hálóingemet, és elindultam a szobám felé.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:46 am | |
| *Elhúztam a számat.* - Nos, igen, elhiszem, hogy különös. A kajalehetőséget pedig köszönöm, nem fogom elfelejteni, ne félj! De most nem vagyok éhes. |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:37 am | |
| -Jah, nem semmi, csak kicsit furcsa, hogy 100 évente meghalsz, mégis itt ülsz a konyhámban. * befelyeztem a mosogatást, és eltörölgettem, majd elpakoltam mindent a helyére. Leültem egy székre.* - Ha éhes vagy, vagy majd ha az leszel nyugodtan szolgáld majd ki magad. Nem fogom leharapni a kezed, ha benyúlsz a hűtőbe. * mosolyodtam el.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:27 am | |
| - Gond van a dátummal? *kérdeztem, miközben visszaültem az asztalhoz, és onnan figyeltem, ahogy mosogatott. Kifejezetten jóllakottnak éreztem magam, bár még semmit sem ettem.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:21 am | |
| *utolsó mondatára fintorogtam egy sort. Nem nagyon csípem a morbid humort. Leszálltam a pultról, és elkezdtem elmosogatni a bögréket.* ~ 100 évente... szuper.~ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:16 am | |
| - Tényleg bocs, de vigasztaljon a tudat, hogy ez külső behatás, mármint gyilkosság nélkül csak száz évente van körülbelül. *Összeszedtem a tollakat, és kidobtam őket.* - Igyekszem gyorsan megöregedni, aztán elhalálozni *tettem hozzá morbid humorral.* |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:13 am | |
| *Néztem ahogy hullanak a tollai.* - Asszem kibirok egy estét, míg végig itthon vagyok... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:06 am | |
| *Megvakartam a tarkómat. Nem kellett volna,újabb adag toll hullott ki. Pazar...* - Annyi kérésem lenne csak, hogy ha lehet nagyjából három, négy óra után már ne nagyon menj sehová. vagy ha igen, akkor maximum egy köpésnyire a háztól. |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 8:02 am | |
| -Öhm... nem tudom, lehet. Miért? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 4:48 am | |
| *Az arcára nyomtam egy csókot, majd a szék háttámláján hagyott izompólómba bújtam. Egy darabig csak forgolódtam, majd rájöttem, mit is akartam kérdezni.* - Ma tervezed, hogy házon kívül tartózkodsz?
//Most elmegyek, nem tudom, hogy ma leszek-e még! Csáó!// |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 4:45 am | |
| -Mert nem is bánom! Én is szeretek veled lenni. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 4:35 am | |
| *Nem tudtam megállni vigyorgás nélkül.* - Is-is. *Fölhúztam a nadrágomat.* - Viszont nekem nem úgy tűnik, mintha bánnád! |
|
| |
Violence Admin
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 4:28 am | |
| *Elvigyorodtam.* - Velem? Nem inkább bennem? * Mikor rám terítette a köntösömet, elöl össze kötöttem az övet, hogy ne nyíljon szét rajtam, majd elnyúltam a kávémért, és megittam a maradékot.* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Violence háza Csüt. Május 13, 2010 3:55 am | |
| - Egyre kevésbé furcsállom, hogy te őrződ lettem *mondtam és kényelmes tempóban kicsúsztam belőle.* - Kifejezetten szeretek veled lenni. *Fölvettem a földről a selyemköntöst és a vállára terítettem, elöl pedig annyira húztam össze, hogy éppen csak takarja őt.* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Violence háza | |
| |
|
| |
| Violence háza | |
|