Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Violence háza

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Violence háza - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:10 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 2:29 am

- Csinálhatnám mással? *vontam fel a szemöldököm.* - Persze, mert amíg én nő után kajtatok, addig te biztos itt fogsz ülni nyugodtan, azt várva, hogy visszaérjek, és csak a kíséretemben indulsz majd útnak. Egyébként meg, momentán miért is probléma, hogy hallom a gondolataidat?
Violence
Admin
Violence

Hozzászólások száma : 360

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 2:19 am

-Te is csinálhatnád mással... Meg, ajj... *sóhajtottam föl.* - ugyebár mindig belelátsz a fejembe... ez így nem jó!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:32 am

*Azonnal kinyitottam a szemem.*
- Akkor életem legnagyobb maszturbáló-korszaka köszöntene be és... Jah, te meg akkor mással csinálnád, ahaaa!
*Na, igen, hűségesküről itt szó sincs.*
- Nem jelentkezek majd be gyertyatartónak, ne aggódj, sőt, a szobában sem leszek. Csak a közelben... *Csupa móka és kacagás lesz...*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:27 am

*Újra felnevettem. * - Az előbb kaptál meg... és különben is, mi van ha többször, nem is kaphatsz meg? * húzom egy kicsit az agyát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:23 am

- A francba... na, várj!
*Eltűnt a rúd, és tánc helyett sztriptizelni kezdett. Ahhoz nem kellett segédeszköz a ruhákon kívül, ráadásul még csábosan is riszálta magát, én pedig tudatosítottam magamban, hogy kifejezetten perverz vagyok.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:10 am

*Felnevettem, mikor megláttam a gondolatait.* - Hát pechedre, nincs táncos rudam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:07 am

- Oké, oké, szemkötőt veszek! *Becsukom a szemem.* - Hmmm, igazad van, így még jobb! *Elképzeltem hogyan rúd-táncolna. Ha már estére úgyis egy vén trotty leszek, hadd élvezzem még ki a fiatalságom!*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:05 am

-Héé! Tudtommal nem vagy ragadozó, szóval ne nézegess úgy, mintha meg akarnál enni ebédre! * vigyorodtam el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 9:01 am

- Hááát, kevesebbet is el tudnék képzelni, de egyelőre megteszi *dőltem hátra a széken, és úgy néztem végig rajta, mintha egy főfogás lenne.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:59 am

-Oké! * vigyorogtam rá, majd mentem öltözni. Egy toppban, és egy rövidnadrágban jöttem vissza.* - Na ez jó lesz?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:55 am

- Nem kell túlöltözni! *szóltam utána, kaján vigyorral a képemen.* - Meleg időt mondtak mára...
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:51 am

-Rendben. * végignéztem magamon.* - Azt hiszem, megyek és felöltözök rendesen. * mosolyodtam el, majd felkaptam a földről a hálóingemet, és elindultam a szobám felé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:46 am

*Elhúztam a számat.*
- Nos, igen, elhiszem, hogy különös. A kajalehetőséget pedig köszönöm, nem fogom elfelejteni, ne félj! De most nem vagyok éhes.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:37 am

-Jah, nem semmi, csak kicsit furcsa, hogy 100 évente meghalsz, mégis itt ülsz a konyhámban.
* befelyeztem a mosogatást, és eltörölgettem, majd elpakoltam mindent a helyére. Leültem egy székre.*
- Ha éhes vagy, vagy majd ha az leszel nyugodtan szolgáld majd ki magad. Nem fogom leharapni a kezed, ha benyúlsz a hűtőbe. * mosolyodtam el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:27 am

- Gond van a dátummal? *kérdeztem, miközben visszaültem az asztalhoz, és onnan figyeltem, ahogy mosogatott. Kifejezetten jóllakottnak éreztem magam, bár még semmit sem ettem.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:21 am

*utolsó mondatára fintorogtam egy sort. Nem nagyon csípem a morbid humort. Leszálltam a pultról, és elkezdtem elmosogatni a bögréket.* ~ 100 évente... szuper.~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:16 am

- Tényleg bocs, de vigasztaljon a tudat, hogy ez külső behatás, mármint gyilkosság nélkül csak száz évente van körülbelül.
*Összeszedtem a tollakat, és kidobtam őket.*
- Igyekszem gyorsan megöregedni, aztán elhalálozni *tettem hozzá morbid humorral.*
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:13 am

*Néztem ahogy hullanak a tollai.* - Asszem kibirok egy estét, míg végig itthon vagyok...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:06 am

*Megvakartam a tarkómat. Nem kellett volna,újabb adag toll hullott ki. Pazar...*
- Annyi kérésem lenne csak, hogy ha lehet nagyjából három, négy óra után már ne nagyon menj sehová. vagy ha igen, akkor maximum egy köpésnyire a háztól.
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:02 am

-Öhm... nem tudom, lehet. Miért?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 4:48 am

*Az arcára nyomtam egy csókot, majd a szék háttámláján hagyott izompólómba bújtam. Egy darabig csak forgolódtam, majd rájöttem, mit is akartam kérdezni.*
- Ma tervezed, hogy házon kívül tartózkodsz?

//Most elmegyek, nem tudom, hogy ma leszek-e még! Csáó!//
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 4:45 am

-Mert nem is bánom! Én is szeretek veled lenni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 4:35 am

*Nem tudtam megállni vigyorgás nélkül.* - Is-is. *Fölhúztam a nadrágomat.* - Viszont nekem nem úgy tűnik, mintha bánnád!
Violence
Admin
Violence

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 4:28 am

*Elvigyorodtam.* - Velem? Nem inkább bennem? * Mikor rám terítette a köntösömet, elöl össze kötöttem az övet, hogy ne nyíljon szét rajtam, majd elnyúltam a kávémért, és megittam a maradékot.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 3:55 am

- Egyre kevésbé furcsállom, hogy te őrződ lettem *mondtam és kényelmes tempóban kicsúsztam belőle.* - Kifejezetten szeretek veled lenni.
*Fölvettem a földről a selyemköntöst és a vállára terítettem, elöl pedig annyira húztam össze, hogy éppen csak takarja őt.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Violence háza   Violence háza - Page 6 Icon_minitime

Violence háza
Vissza az elejére 
6 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Destiny háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: