Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Destiny háza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Destiny háza - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:20 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 1:13 am

*Átadtam neki Lily-t , majd leültem hozzájuk az asztalhoz.* -Jó étvágyat.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 1:01 am

*Mosolyogva pillantottam fel, mikor megéreztem, hogy lejöttek. Odamentem hozzájuk és elvettem Lilyt* -Gyere ide kincsem. *betettem őt a kis székébe és elétettem a kockákra vágott gyümölcsöt* -Óvatosan edd. *megpuszitam, majd én is leültem az asztalhoz*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 12:57 am

-Nah gyere *felvettem Lilyt és lementem vele a konyhába*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 12:53 am

*Elég gyoran végeztem a reggelivel. Csináltam piritóst, omlettet és gyömölcssalátát. Kipakoltam mindent az asztalra* -Jöhettek! *kiáltottam fel az emeletre*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 12:27 am

*Bent maradtam Lilyvel és míg Des a reggelit csinálta eljátszottunk*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 12:16 am

*Felnevettem, majd kimentem a szobából. Lementem a konyjába és nekiálltam a reggelinek*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 12:13 am

-Értettem főnök asszony*vigyorogtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 12:08 am

-Akkor most viszont készítek neked egy isteni reggelit. *Adtam egy gyors puszit, Lily fejére és felálltam* -Ez nem egészséges, hogy nem reggelizel.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 11:34 pm

- Mivel állandóan utaztam általában csak akkor ettem ha utamba akadt valami.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 11:15 pm

*Kikerekedtek a szemem* -Az alakváltóknál nem szokás?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 11:14 pm

*felnevettem Lily válaszára* -Én nem szoktam reggelizni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 11:05 pm

-Na ennek nagyon örülök. *kettőjükre néztem* -Mit szeretnétek reggelizni?
-Csokit!! *kiáltott fel Lily, mire felnevettem*
-Azt nem lehet választani.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 10:55 pm

-Elég jól. Jobban mint általában.*mosolyogtam rá*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 10:31 pm

*Megvontam a vállam* -Hát aludtam már jobban is az biztos. *beléptem a szobába és leültem hozzájuk a földre* -És te? *megsimogattam Lily arcocskáját*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 10:19 pm

*Felfigyeltem a nevetésre. Des felé pillantottam* -Jó reggelt. Bírtál aludni?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 10:13 pm

*Halkan felnevettem, mikor megláttam, hogy Lily nagyban magyaráz Demnek. Annyira édesek voltak együtt. Nekitámaszkodtam az ajtófélfának és magamba mosolyogtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:58 am

*Lily épp magyarázott nekem valamit amikor Des bejött de öt ez nem szakította meg. Mosolyogva figyeltem*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:56 am

*Kíváncsi voltam, hogy Lily alszik-e még, így felmentem az emeltere. Hangokat hallottam kiszűrödni. Összeráncoltam a homlokom, és lassan benyitottam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:36 am

* Csak figyeltem hogy milyen gyors a mozgása a kicsinek. Körbe mutatott mindent majd odahuzot magához ahol játszott leültem hozzá*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:27 am

*Lassan kinyitottam a szemem. Nem tudom mitől ébredtem fel. körbepillantottam és felültem. Kiropogtattam a csontjaimat. Szörnyen kényelmetlen volt a kanapé. Ásítottam egyet és kicsoszogtam a konyhába*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:17 am

*Kimentem a szobából. Nagy volt a csend komás fejjel halgatóztam Lily szobájából neszt hallottam benéztem hozzá. Ágyában csücsült és játszott. Volt egy olyan sejtésem hogy Des alszik így bementem a kislányhoz*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:14 am

*Fordultam egyet a kanapén. A párnát erősen szorítottam magamhoz. Nagyon mélyen aludtam.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:09 am

*Miután lefeküdtem azonnal elnyomott az álom és fogalmam sem volt mikor keltem ány ora. Felültem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:06 am

*Néztem ahogy felmegy. Felsóhajtottam, majd behunytam a szemem. Szép lassan sikerült is elaludnom*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitimeCsüt. Május 13, 2010 8:00 am

-Jó éjt!*A lépcső közepéről még visszanéztem rá majd felmentem a szobámba és lefeküdtem*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 5 Icon_minitime

Destiny háza
Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Violence háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: