Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Destiny háza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Destiny háza - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:20 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 16, 2010 12:01 am

*Egyik kezemmel Lilyt tartottam másikkal átkaroltam Des derekát. Lily kérdése egy kicsit meglepett és nem igazán tudtam mit feleljek erre mert nem én voltam az apukája de nem akartam letörni azt az édes mosolyt az arcáról.* -Hát... ha szeretnéd..
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 11:41 pm

-Igen. *Odaléptem Demhez és Lilyhez, majd átöleltem mindkettőjüket. Ahogy felnéztem a kicsire furcsa csillogást láttam a szemébe, és sejtettem, hogy mi lehet az. Most először éreze azt, hogy egy férfi van a közelébe.*
-Te vad az apukám? *kérdezte mosolyogva Lily*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 9:30 pm

-Ki kell élvezni amíg ilyen kicsi.*mosolyogtam Des-re.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 9:15 am

-Igen. A vérpárducok nagyon gyorsan nőnek. *ismét sóhajtottam* -Két három hónap és olyan lesz, mint egy 10 éves...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 9:06 am

-Még csak egy napja vagyok itt de már mintha nőtt volna..*Desre néztem* -Mi az?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 9:02 am

*felsóhajtottam* -Ajj ne is mond. *szomorkásan néztam Lilyre*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 8:43 am

*Mosolyogva figyeltem ahogy a kisány szalad felém. Sejtettem mit akar és el is kaptam.* -Szia nagy lány.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 8:39 am

*Összeölelkezve voltunk, mikor megláttam Lilyt. Észrevettem, hogy nem érti mi folyik itt.*
-Dem!! *elkezdett felé szaladni, hogy aztán Dem elkapja. Azért megmozdultam, hogy ha Dem nem venné a lapot, akkor elkaphassam őt*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 8:15 am

*Visszacsókolt, amikor meghallottam hogy reccsen a korlát elhátráltam vele onnan.* -Nehogy leess nekem..*megsimogattam az arcát. Kis szaladó hangot hallottam mire Lily-t pillantottam meg.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 8:10 am

*Boldogan nyújtóztam fel hozzá* -Istenem....*suttogtam a szájába és szenvedélyesen megcsókoltam. Súlyunk alatt reccsent egyet a korlát, mire felnevettem*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 7:55 am

-Teljesen biztos*mosolyogtam rá*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 7:52 am

*A szavak hallatán szívem megtelt melegséggel. Szélesebb lett a mosoly az arcomon* -Biztos vagy benne?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 7:36 am

*Először azt gondoltam hogy el fog lökni de nem igy lett és ennek örültem. Elváltam ajkaitól homlokom az övének támaszottam. Végig simítottam arcán.* -Úgy érzem veled képes lennék újra élni.. *suttogtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 7:32 am

*Mikor meghallottama hangját hátrafordultam, de pont akkor kapott el és csókolt meg. Egy pillanatig meglepetten néztem rá, majd lassan lehunytam a szemem és lágyan visszacsókoltam neki. Nekidőltem háttal a korlátnak és elmosolyodtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 7:15 am

*Mikor épp lépni akartam volna elléptet és mosolygott de szemeiben csak szomorúságot láttam. Szomorúan figyeltem ahogy kimegy. Erőt vettem magamon és most az egyszer nem foglalkozva a következményekkel utánamentem* -Des.. *Még pont a lépcsőn utolértem. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Lágyan becézgettem ajkait*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 7:02 am

*Mikor felhúzott egy pillanatig azt hittem, hogy megcsókol, de nem. Csak homlokomat puszilta meg. Ezzel egyértelmően kimutatta, hogy nem vonzódik úgy hozzám. Szomorkásan elmosolyodtam* -Remélem is. *hátrébb léptem tőle, és elpakoltam a cuccokat, majd kimentem a fürdőből. Lementem a lépcsőn, hogy nekiálljak az ebédnek*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 6:57 am

*Nagyot nyeltem amikor megéreztem hasamon ujjait megremegtem, ránéztem. Kezeimbe fogtam arcát felhuzva magamhoz és egy puszit adtam homlokára* -Vigyázok*suttogtam vissza. Olyan különös érzés fogott el amit nem tudtam volna leírni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 6:49 am

*Egy kis gézlapot tettem a sebére, majd leragasztottam. Végigsimítottam a hasfalán, majd felnéztem rá*
-Nagyon vigyázz magadra. *suttogtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 6:18 am

*Levettem a trikom hogy jobban hozzáférjen sebemhez. Néha felszisszentem ahogy a sebhez ért. Közben elkalandoztak a gondolataim*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 4:54 am

-Köszönöm. *suttogtam, majd visszanéztem a sebéhez és folytattam a tisztogatást. A gondolatok csak úgy kavarogtak a fejembe. Erősen behunytam a szemem, mikor arra gondoltam, hogy meg is ölhette volna Demet. Fogalmam sincs, hogy ez a miért tört rám ilyen hirtelen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 1:47 am

*Bólintottam*-Megígérem!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 1:42 am

-Megígéred nekem? *nagy szemekkel néztem rá*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 1:33 am

*parancsoló hangjára tágra nyiltak a szemeim. Amikor felpillantott rám azok a szemem.. felsóhajtottam* -Rendben. *Bár fogalmam sincs mit fog szólni a főnököm hogy nem hajtom végre a feladatot*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 1:20 am

*Káromkodtam egyet magamba* -Nem szeretném, ha a közelébe mennél. *Ezt nem kértem, hanem szinte parancsoltam* -Rendben? *most felpillantottam rá. A szememben kétségbeesés tükröződött
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 1:16 am

-A munkám úgy hozta hogy őt kelljen megölnöm.. *Des-re néztem hogy hogy reagál a dologra. Bár a ficko túl erős volt ahhoz hogy olyan könyen végezzek vele de ha lett volna alkalmam sem tettem volna meg amíg biztosra nem tudom hogy ki ő és mi füzi Deshez bár sejtésem az volt..*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 3 Icon_minitime

Destiny háza
Vissza az elejére 
3 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Violence háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: