Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:53 am | |
| *Lassan bólintottam egyet* -Rendben. Jó éjt, még egyszer. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:49 am | |
| *láttam rajta hogy zavart de valahogy az volt az érzésem hogy egyedül akar inkább maradni felsóhajtottam* -Rendben, ha valami lenne... ébressz fel. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:36 am | |
| -Nem, dehogy. *Kedvesen elmosolyodtam* -Csak most egy jó darabig nem fogok még aludni, és nem akarom, hogy kötelességednek érezd, hogy itt maradj. Azért mondtam, hogy menj csak és feküdj le. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:30 am | |
| *összevont szemöldökkel néztem rá* -Valami gond van? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:26 am | |
| -Akkor is bocsáss meg. Menj csak feküdj vissza. Már nincs semmi baj. *mosolyogtam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:23 am | |
| -Nem te ébresztettél. Nyitva volt az ablak és megéreztem az idegen illatát. Akármilyen mélyes is alszok ha olyat érzek felébredek. *közelebb sétáltam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:15 am | |
| *Eldőltem a kanapén, és a plafont kezdtem nézni. Nem értem miért nem hagy békén...behunytam a szemem, de ki is nyitottam, mikor Dem bejött. Rápillantottam és megráztam a fejem* -Bocsi, hogy felébresztettelek. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:08 am | |
| *Bementem utána a házba. Miután becsuktam az ajtót be is zártam bár volt egy olyan halvány sejtésem hogy az aki kint állt ez nem lenne akadály.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:05 am | |
| *Hangosan kifújtam a levegőt és mentem a házba. Letettem a fegyverem az éjjeliszekrényre és lehuppantam a kanapéra. Már egyáltalán nem voltam álmos* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 7:00 am | |
| -Ezek szerint igen. *sóhajtottam* -Viszont már elment. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 6:57 am | |
| *Megmerevedtem egy pillanatra. Hogy nem vettem eddig észre. Lehajtottam a fejem, majd összeszorítottam az álkapcsom* -Igen. Ő az...Hogy isten verné meg....*legszívesebben földhöz vágtam volna a fegyverem* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 6:39 am | |
| ~Szerintem sem.~* Odamentem ahol a pasas állt szimatolni kezdtem de sehova nem vezetett mintha ott el is tünt volna. és volt benne valami különös.. Visszaváltoztam* -Mond neked valamit a fahéjhoz hasonló illat? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 6:34 am | |
| *Felpillantottam az háztetőre. Ha az akire gondolok, akkor bármire képes. Egy kicsit távolabb mentem a háztól, hogy fellássak a tetejére. Szinte biztos voltam benne, hogy elhúzta a csíkot. Leengedtem a fegyverem, ami nálam nem azt jelenti, hogy egyből ne is tudnék reagálni* -Szerintem már nincs itt. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 6:31 am | |
| *Láttam hogy jön utánam szemeim forgattam de nem gondoltam inkább semmire. Folyamatosan szimtoltam a levegőben. * |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 6:23 am | |
| *Felhorkantam* -Na azt már nem! *utána eredtem kioldott fegyverrel a kezemben* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 6:17 am | |
| *Felsóhajtottam majd körbenéztem nem láttam senkit igy nyugodt lélekkel farkassá váltam *~Maradj itt~* Körbe jártam a ház területét* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 1:21 am | |
| -Gőzöm sincs, de ha egyszer, szétloccsantom az agyát. *Ezt nyomatékosítva felhúztam a fegyvert* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:37 am | |
| *Nem aludtam valami mélyen az ablak nyitva volt és kintről valemilyen idegen illat megcsapta az orrom. Felugrottam és lassan az ablakhoz mentem. Egy alakot láttam meg. Lementem a lépcsőn éppen akkor ment ki Des. Kimentem utána.* -Tudod ki jár ide? Mert gondolom ez már nem az első alkalom.. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:31 am | |
| *Miután végeztem a zuhanyzással és átöltöztem benéztem még Lilyhez, de láttam, hogy szépen alszik. Elmosolyodtam és betakartam őt rendesen. Elmentem Dem szobája előtt. Megálltam egy pillanatra és nem bírtam megállni, hogy ne nézzek be. Mikor láttam, hogy alszik beharaptam az ajkam és elmosolyodtam. Halkan becsuktam az ajtót és lementem a konyhába, hogy bzárjam az ajtót. Hirtelen megpillantottam valakit. Összeszűkült szemmel néztem ki, majd odamentem a az egyik fiúkhoz és kivettem egy pisztolyt. Megint ez az alak. Káromkodtam egyet magamba, és hirtelen kinyitottam az ajtót, de már akkor senki sem volt kint. Körbenéztem* -Kurva jó... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:24 am | |
| *Figyeltem ahogy felballag*-jó éjt! *Felkeltem és bevittem a poharakat a konyhába majd felmentem a szobába. Lefeküdtem és elég hamar el is aludtam * |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:15 am | |
| *Bólintottam* -Rendben, előtte még gyorsan letusolok. *Felálltam, de nem bújtam bele a papucsomba, hanem mezitláb indultam fel. Megálltam és hátrapillantottam* -Jó éjszakát. *szélesen elmosolyodtam, majd felmentem a lépcsőn, hogy lezuhanyozzak én is* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:13 am | |
| - Ha gondolod míg itt vagyok szívesen vigyázok rá ha olyan alkalom adódik. Még nem felejtettem el hogy kell bánni velük.*megittam amit kiöntött* -Azt hiszem elmegyek lefekszem eléggé fáradt vagyok és ahogy nézem te is kimerültél. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:04 am | |
| *Ásítottam egyet, így a szám elé tettem a kezem* -De jobb is így. Legalább téged nem akar majd megharapni. *nevettem halkan* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Csüt. Május 13, 2010 12:01 am | |
| -Azon én is.. *forgattam a poharat a kezemben* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Szer. Május 12, 2010 11:58 pm | |
| -Nem. *Elgondolkoztam* -Bár...azon én is csodálkoztam, hogy ilyen közvetlen veled. *Töltöttem neki még egy kis bort* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Destiny háza | |
| |
|
| |
| Destiny háza | |
|