Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Szomb. Május 15, 2010 1:04 am | |
| *Felszisszentem mikor megláttam a sérülését. Letérdeltem elé és elkezdtem lassan kifertőtleníteni* -Hol találkoztál vele? *suttogtam, miközben a fertőtlenítésre figyeltem. Ha csak belegondoltam, hogy az a szemét megtámadta őt...legszívesebben sikítottam volna egyet* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Szomb. Május 15, 2010 12:56 am | |
| *inkább nem szóltam semmit, pedig lett volna egy két kérdésem. Hagytam hogy felhúzzon az emeletre. Amint a fürdőbe értünk elkezdtem kioldani a felsőm szabaddá téve a sebet* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Szomb. Május 15, 2010 12:50 am | |
| -Hogy mi? *hatalmas szemekkel néztem rá és hátrébb léptem* -De..de...Jézusom...*megfogtam a szabad kezét és felhúztam őt az emeletre, hoyg elláthassam a sérülését* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Szomb. Május 15, 2010 12:39 am | |
| - Csak összefutottam azzal aki itt járt az éjjel.. bezzeg az arcát nem mutatta de nekem esni már annál könnyebben ment neki..*elhuztam a szám* - Ha most ellátom akkor holnapra elméletileg begyógyul.. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Szomb. Május 15, 2010 12:31 am | |
| *Éppen Tv-t néztem, mikor meghallottam, hogy valaki jött. Mosolyogva álltam fel, és kimentem hozzá, de amint megláttam, hogy megsérült az arcomról lefagyott a mosoly* -Jézusom. Dem! *odaugrotottam hozzá* -M..mitörtént? *hatalmas szemekkeé néztem rá* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 11:47 pm | |
| *Három óra múlva tértem vissza az oldalamon egy sebbel nem volt nagy viszont kicsit mély volt. Levettem a pulóverem és rákötöttem, elég meleg volt igy nem volt feltünő hogy triko volt rajtam. Benyitottam halkan.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 11:01 pm | |
| *Oldalra néztem, és figyeltem, ahogy kimegy. Bólintottam egyet, majd felsóhajtottam. Megráztam a fejem. Tiszta őrült vagyok mostanában* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 10:35 pm | |
| -Rendben. *vettem a kabátom és az ajtó felé mentem de vissszanéztem rá* -Pár óra múlva jövök vissza. *Mosolyogtam Desre, majd kimentem* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:27 am | |
| ~Oh de még mennyire, hogy kell....~ *Megráztam a fejem* -Nem..*nem pillantottam hátra, inkább lehunytam a szemeim* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:18 am | |
| *Még jobban elmoolyodtam majd én is feláltam* -Lassan be kell mennem a belvárosba szükséged van valamire? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:16 am | |
| -Akkor jó. *továbbra is mosolyogtam. A tekintetem rásiklott a szájára. Nyeltem egyet, és inkább felálltam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:11 am | |
| -Nem nincs *mondtam mosolyogva* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:08 am | |
| *Láttam, hogy figyel* -Valami gond van? *kéreztem mosolyogva* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:03 am | |
| -Nincs mit.*szinte néha megbabonázva figyeltem öt majd inkább elvettem a tekintetem rola* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 9:00 am | |
| *Odamentem hozzá és leültem a vele szemben lévő székre. Kiengedtem a hajam, és beletúrtam egy kicsit* -Akkor is köszönöm. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 7:42 am | |
| *mire visszajött én már a zéken ültem és a maradék italom ittam* -Tudom de ennyit már csak megtehetek. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 7:35 am | |
| *Mikor visszajöttem, láttam hogy Dem megint elpakolt. Nevetve ráztam a fejem* -Köszönöm, de tudod mi az álláspontom. *mosolyogtam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 7:32 am | |
| *Kis idővel utánuk én is befejeztem a reggelit*-Köszönöm a reggelit.*Figyeltem ahogy felviszi Lily-t Addig elpakoltam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 7:17 am | |
| *Elég gyorsan megettem a reggelit. Odamentem Lilyhez és mikor ő is végzett, kivettem a székéből és átöltöztettem, hoyg tudjon rendesen játszani.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 7:13 am | |
| *Több ideig szeretnék maradni mint eredetileg kellene de nem tehetem meg.. De elszakadni sem akartam tőlük. Most először ugy éreztem túl tudnék jutni a multamon és végre élni* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 7:03 am | |
| -Hát igen. Nem tudom meddig leszel itt, de egy idő után hozzászoksz. Most még nem is olyan vészes. *nevettem* -Akkor már kicsit gázabb, mikor valami szószos cucc van. Akkor még a haján is az van. *ránéztem Lilyre* -Ugye kicsim? *kéreztem tőle mosolyogva* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 4:38 am | |
| -Akkor ezeksszerint mindig így néz ki? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 1:49 am | |
| *Legyintettem egyet* -Már megszoktam. *nevettem* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 1:20 am | |
| *reggelizni kezdtem* -Igen, köszönöm*mosolyogtam rá majd Lilyre néztem* -Látom neki festő művész kezei vannak*elnéztem maszatos arcocskáját és ruháját amit összekent a gyümölcsökkel.* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Destiny háza Pént. Május 14, 2010 1:18 am | |
| *fél szemmel Lilyt néztem* -Remélem ízlik. *kedvesen mosolyogtam Demre* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Destiny háza | |
| |
|
| |