Fantasmagoria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fantasmagoria

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Destiny háza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Scourge
Admin
Scourge

Hozzászólások száma : 374

Destiny háza - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 08, 2010 3:20 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
https://fantasmagoria.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 1:04 am

*Felszisszentem mikor megláttam a sérülését. Letérdeltem elé és elkezdtem lassan kifertőtleníteni*
-Hol találkoztál vele? *suttogtam, miközben a fertőtlenítésre figyeltem. Ha csak belegondoltam, hogy az a szemét megtámadta őt...legszívesebben sikítottam volna egyet*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 12:56 am

*inkább nem szóltam semmit, pedig lett volna egy két kérdésem. Hagytam hogy felhúzzon az emeletre. Amint a fürdőbe értünk elkezdtem kioldani a felsőm szabaddá téve a sebet*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 12:50 am

-Hogy mi? *hatalmas szemekkel néztem rá és hátrébb léptem* -De..de...Jézusom...*megfogtam a szabad kezét és felhúztam őt az emeletre, hoyg elláthassam a sérülését*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 12:39 am

- Csak összefutottam azzal aki itt járt az éjjel.. bezzeg az arcát nem mutatta de nekem esni már annál könnyebben ment neki..*elhuztam a szám* - Ha most ellátom akkor holnapra elméletileg begyógyul..
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Május 15, 2010 12:31 am

*Éppen Tv-t néztem, mikor meghallottam, hogy valaki jött. Mosolyogva álltam fel, és kimentem hozzá, de amint megláttam, hogy megsérült az arcomról lefagyott a mosoly*
-Jézusom. Dem! *odaugrotottam hozzá* -M..mitörtént?
*hatalmas szemekkeé néztem rá*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 11:47 pm

*Három óra múlva tértem vissza az oldalamon egy sebbel nem volt nagy viszont kicsit mély volt. Levettem a pulóverem és rákötöttem, elég meleg volt igy nem volt feltünő hogy triko volt rajtam. Benyitottam halkan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 11:01 pm

*Oldalra néztem, és figyeltem, ahogy kimegy. Bólintottam egyet, majd felsóhajtottam. Megráztam a fejem. Tiszta őrült vagyok mostanában*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 10:35 pm

-Rendben. *vettem a kabátom és az ajtó felé mentem de vissszanéztem rá* -Pár óra múlva jövök vissza. *Mosolyogtam Desre, majd kimentem*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:27 am

~Oh de még mennyire, hogy kell....~ *Megráztam a fejem* -Nem..*nem pillantottam hátra, inkább lehunytam a szemeim*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:18 am

*Még jobban elmoolyodtam majd én is feláltam* -Lassan be kell mennem a belvárosba szükséged van valamire?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:16 am

-Akkor jó. *továbbra is mosolyogtam. A tekintetem rásiklott a szájára. Nyeltem egyet, és inkább felálltam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:11 am

-Nem nincs *mondtam mosolyogva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:08 am

*Láttam, hogy figyel* -Valami gond van? *kéreztem mosolyogva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:03 am

-Nincs mit.*szinte néha megbabonázva figyeltem öt majd inkább elvettem a tekintetem rola*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 9:00 am

*Odamentem hozzá és leültem a vele szemben lévő székre. Kiengedtem a hajam, és beletúrtam egy kicsit* -Akkor is köszönöm.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 7:42 am

*mire visszajött én már a zéken ültem és a maradék italom ittam* -Tudom de ennyit már csak megtehetek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 7:35 am

*Mikor visszajöttem, láttam hogy Dem megint elpakolt. Nevetve ráztam a fejem* -Köszönöm, de tudod mi az álláspontom. *mosolyogtam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 7:32 am

*Kis idővel utánuk én is befejeztem a reggelit*-Köszönöm a reggelit.*Figyeltem ahogy felviszi Lily-t Addig elpakoltam*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 7:17 am

*Elég gyorsan megettem a reggelit. Odamentem Lilyhez és mikor ő is végzett, kivettem a székéből és átöltöztettem, hoyg tudjon rendesen játszani.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 7:13 am

*Több ideig szeretnék maradni mint eredetileg kellene de nem tehetem meg.. De elszakadni sem akartam tőlük. Most először ugy éreztem túl tudnék jutni a multamon és végre élni*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 7:03 am

-Hát igen. Nem tudom meddig leszel itt, de egy idő után hozzászoksz. Most még nem is olyan vészes. *nevettem* -Akkor már kicsit gázabb, mikor valami szószos cucc van. Akkor még a haján is az van. *ránéztem Lilyre* -Ugye kicsim? *kéreztem tőle mosolyogva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 4:38 am

-Akkor ezeksszerint mindig így néz ki?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 1:49 am

*Legyintettem egyet* -Már megszoktam. *nevettem*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 1:20 am

*reggelizni kezdtem* -Igen, köszönöm*mosolyogtam rá majd Lilyre néztem* -Látom neki festő művész kezei vannak*elnéztem maszatos arcocskáját és ruháját amit összekent a gyümölcsökkel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitimePént. Május 14, 2010 1:18 am

*fél szemmel Lilyt néztem* -Remélem ízlik. *kedvesen mosolyogtam Demre*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Destiny háza   Destiny háza - Page 4 Icon_minitime

Destiny háza
Vissza az elejére 
4 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Violence háza
» Lara háza
» Dextera háza

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Fantasmagoria :: A mindent látó Szem :: Lakások/Házak.-
Ugrás: