Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 9:15 am | |
| *Huncuton felcsillantak a szemeim* -Te jó ég, még jó hogy nem bánom...*felnyújtóztam és megharaptam a száját* -van egy két játékszerem, amit egye fene kipróbálhatsz rajtam. *szélesen mosolyogtam* -De csak ha utána én is rajtad. Így fair... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 9:09 am | |
| -Az igazat megvallva igen..*nevettem majd visszacsókoltam* -Én meg azért amilyen te vagy. Nem változtatnék rajtad semmit.. Bár ez amit most kiprobáltunk szexbe édes kevés remélem nem bánod ha következőleg még jobban durvulok.. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 9:01 am | |
| *Rácsaptam a vállára* -Már akkor is ezt nézted? Na szép...Én puffogok neked, te meg a szoknyám alá nézel be. *felnevettem, majd magamhoz húztam és megcsókoltam* -pontosan ezért imádlak.... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 8:18 am | |
| -Mi tagadás tökéletes belátásod volt...*vigyorodtam el* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 8:02 am | |
| -Fogadjunk az, amilyen szexisen álltam a sárba.*nevettem* -Vagy nem is? Mikor lehajoltam, hogy a cipőmről lepucoljam a sarat... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 7:43 am | |
| -Hát mi tagadás... de akkor is megfogott benned valami...*vigyorogtam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 7:27 am | |
| -A mocsárnál? *nevettem* -Pedig elég bunkó voltam... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 7:14 am | |
| -Amikor találkoztunk a mocsárnál.. Már akkor éreztem hogy valami nem oké nálam.. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 7:08 am | |
| -Hmm és mikor volt nyilvánvaló? Már több száz éve ismerjük egymást...*átfontam a karom a nyakán* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 7:02 am | |
| *Nem láttam még ennyire boldognak amióta ismertem így örültem neki hogy én lehettem az aki boldoggá teszi. * -Őszintén? Én sem.. Sőt.. Még akkor is tagadtam az érzéseim amikor nyilvánvaló volt. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 6:46 am | |
| *Halkan felnevettem. Most először volt, életemben a hangom őszinte és boldog.* -aminek nagyon is örülök...*felpillantottam és a barna szemeibe fúrtam a tekintettem* -Tudod..sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt kötünk ki. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 6:31 am | |
| -De te nem adtad be mindjárt a derekad hisz már találkotunk... nem egyszer. Hát igen az alku elég balul sült el de még mindig itt vagyok. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:59 am | |
| -Persze, hogy attól féltem. Ismerlek...addig is mindig ez csináltad. Főleg, hogy a klubban is mondtad, hogy akkor lehet, hogy nem érdekelnélek, ha egyből neked adnám magam. Azért hoztam ezt az alkut. *halkan felnevettem és rápillantottam az órára* -Ami hát valljuk be elég rosszul sült el. Bírtuk körülbelül...4-5 óráig? *nevettem* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:52 am | |
| *simogattam selymes bőrét. Elmosolyodtam szavaira, szinte hihetetlen volt számomra hogyőis így érez. Szorosan öleltem magamhoz*-Szóval attól féltél hogy itthagylak ha együtt leszünk? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:47 am | |
| -Nagyon nagyon remélem. *két kezem közé vettem az arcát, és szenvedélyesen megcsókoltam. Ahol végigsimított rajtam a bőröm bizseregni kezdett.* -Nagyon szeretlek. *beharaptam az ajkát, majd ráhajtottam a fejem a mellkasára* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:28 am | |
| -De innen nem akarok.. Már mondtam tőlem nem szabadulsz egykönnyen!*mosolyogtam rá* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:27 am | |
| -Azért mert te olyan vagy...aki csak úgy lelép...*suttogtam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:19 am | |
| *átkarodtam derekát arcom hajába fúrtam* -Miért mennék el? Nem állt szándékomban elmenni eddig sem. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:14 am | |
| *Erőtlenül öleltem vissza őt. Ráhajtottam a fejem a vállára és a hátát kezdtem simogatni* -Akkor nem mész el? *kérdeztem halkan* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:13 am | |
| *Vártam míg teste megremeg az élvezettől majd egy utolsó csókot leheltem rá és felegyenesdtem. Magamhoz húztam* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:10 am | |
| *Teljesen ki voltam már készülve. Az egész teljesem már szinte fájt, attól amit művelt velem.* -Engedd...*nyögtem felismerhetetlen hangon* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 1:08 am | |
| *hátranyultam belemarkoltam fenekébe és még közelebb húztam magamhoz. Mikor elélvezhetett volna abbahagytam. Két ujjam belé csúszttatam és nyelvemmel ujra elkezdtem kényeztetni egészen az élvezetig* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 12:59 am | |
| *Felnyögtem, mikor megéreztem a nyelvét lent. A kezeim felcsúsztak a testemen, a melleimig és belemarkoltam. Hátravetettem a fejem. Teljesen megőrjített, azzal amit csinált. A csípőmet mozgatni kezdtem a nyelve alatt* -Anyám....*nyögtem elhalóan* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 12:50 am | |
| *Nyakához hajoltam és apró csókokat adtam rá majd letérdeltem elé. Szétnyitottama combját. Végignyaltam mindkettő belső oldalán. Érzékeny pontját is végignyaltam lassan érzékien. Szivogatni kezdtem a kis pontocskát majd nyelvemmel kényeztettem követve vonaglő csípőjét* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dextera háza Vas. Május 16, 2010 12:43 am | |
| *Megdermedtem, mikor kimondta. Határtalan boldogság öntött el. Szélesen elmosolyodtam, majd figyeltem, ahogy felültet a pultra. Égő tekintette figyeltem, minden mozdulatát* |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dextera háza | |
| |
|
| |
| Dextera háza | |
|